فراخوان ششمین طرح های تحقیقاتی «شهید احمدی روشن»

به منظور برطرف کردن نیازهای علمی فناوری کشور و تحقق اهداف سند راهبردی کشور در امور نخبگان در قالب طرح "شهید احمدی روشن"ششمین فراخوان طرح های تحقیقاتی اعلام گردید.

مزایا :

•    1

تجربه فعالیت بین‌رشته‌ای در هسته‌های نخبگانی و همکاری با دانشجویان مستعد از رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف (تعامل علمی-پژوهشی بین‌رشته‌ای، فرصتی که کمتر به‌دست می‌آید)

2

همکاری در مراحل اجرای پروژه‌ای واقعی (و نه فرضی) که بر آمده از مسائل واقعی مبتلا‌به در صنایع و جامعه است (نه تمرین کتب درسی)

3

استفاده از راهنمایی‌های استاد طرح (حس شادی‌بخش یادگیری و پیشرفت …)

4

هم‌افزایی بین «دانشجو و استاد» و بین «صنعت و دانشگاه»

5

کسب مهارت‌های اجتماعی، افزایش خودباوری، مسئولیت‌پذیری و تحرک اجتماعی

6

ایجاد انگیزه برای ادامۀ کار، شروع کارهای مشابه یا راه‌اندازی و رونق بخشیدن به کسب و کاری مفید

7

افزایش اعتماد دستگاه‌های اجرایی، مراکز علمی و بخش خصوصی به برگزیدگان

دانشجویان واجد شرایط که علاقه‌مند به عضویت در کار تیمی مستعد، جوان و با انرژی، با هدف حل یک مسئله واقعی در صنعت/جامعه هستند، از طریق وب سایت (ahmadiroshan.bmn.ir) در این فراخوان شرکت فرمایند. مهلت ثبت نام، 4 آبان ماه سال جاری اعلام شده است.