تفاهم نامه دانشگاه با ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری

قابل توجه محققین گروههای آموزشی علوم پایه (بویژه گروههای ژنتیک، ایمونولوژی، بیوشیمی، بیوتکنولوژی و میکروبشناسی، سم شناسی و...)

به موجب تفاهم نامه منعقد شده این دانشگاه با ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری طرحهای تحقیقاتی، رساله های دکتری (کاربردی و مسئله محور)، مقالاتQ1 زیست فناوری، دوره پسا دکتری و طرحهای تجاری سازی نتایج تحقیقات در حیطه های ذیل مورد حمایت مالی قرار می گیرند:

۱-دانش فنی و بکارگیری روشهای زیست فناوری پزشکی ملکولی در پیشگیری تشخیص و درمان سرطان کبد، معده و پستان

۲-دانش فنی و بکارگیری روشهای زیست فناوری در پیشگیری تشخیص و درمان ناباروریها

این تسهیلات با توجه به محدودیتهای مالی دانشگاهها و بمنظور حمایت مالی از طرحهای بنیادی که با هزینه بالاتر (تا سقف ۵۰ میلیون تومان)  فراهم آمده و فرصت خوبی برای محققین پرتلاش با موضوعات تحقیقاتی مرتبط با محورهای یاد شده فراهم آورده است.تا پویایی و روحیه تحقیق بدلایل محدودیتهای مالی فعلی تا حدودی حفظ گردد.

معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه استفاده این فرصت و نیز سایر فرصتهای مشابه (فراخوان گرنتهای پژوهشی موسسات) از جمله نیماد (موسسه ملی تحقیقات علوم پزشکی کشور) را توصیه نموده و پیگیری و رایزنیها بمنظور تسهیل پروسه را وظیفه خود میداند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دکتر میرابی (داخلی 229) تماس حاصل فرمایید.