فراخوان بورسیه «TDR Postgraduate Scholarship in Implementation Research » دانشکده علوم بهداشتی (FHS) دانشگاه آمریکایی بیروت (AUB) لبنان

فراخوان بورسیه «TDR Postgraduate Scholarship in Implementation Research» دانشکده علوم بهداشتی (FHS) دانشگاه آمریکایی بیروت (AUB) لبنان برای سال تحصیلی 2020- 2019 دانشگاه آمریکایی بیروت (AUB) یکی از 7 دانشگاهی است که برنامه آموزشی در زمینه بیماریهای گرمسیری ( TDR) به منظور پیاده سازی تحقیقات جهت ارتقای سلامت را از طریق فراخوان 6 بورسیه تحصیلی در مقطع تحصیلات تکمیلی (شروع در فصل پاییز سال تحصیلی 2020- 2019 ) اجرا می کند. این برنامه تحت حمایت برنامه ویژه تحقیقات و آموزش بیماریهای گرمسیری سازمان جهانی بهداشت در ژنو است. هدف از برنامه فوق ،ظرفیت سازی جهت انجام تحقیقات در زمینه بیماری های فراموش شده گرمسیری((NTD; neglected tropical diseases و همچنین بیماریهایی مانند سل و مالاریا می باشد.

جهت اطلاعات بیشتر به نشانی زیر  مراجعه نمایید:

https://www.aub.edu.lb/fhs/pages/scholarship_tdr.aspx    (دانلود فایل مربوطه)

هرگونه اطلاعات بیشتر صرفا" با تماس با دبیرخانه برنامه به نشانی GPHP@aub.edu.lb  قابل دستیابی است. همچنین لازم به ذکر است معاونت تحقیقات و فناوری ستاد وزارت بهداشت امکان پاسخگویی به سوالات، بررسی واجد شرایط بودن متقاضیان و حل محدودیت های ناشی از تعهدات قانونی متقاضیان را ندارد. آخرین مهلت شرکت در فراخوان فوق ،8 اردیبهشت ماه سال 98 (28 آوریل 2019) میباشد.