اولین فراخوان مطالعات مروری و فراتحلیل(سیستماتیک ریویو) و متاآنالیز

مهلت ارسال پروپوزال کامل: ۴ لغایت ۲۰ آذرماه سال ۱۴۰۲

شیوه نامه متقاضیان گرنت  پژوهشی مرور نظام مند، متاآنالیز و بیوانفورماتیک

• مجری محترم طرح ارسالی، الزاما باید هیات علمی  و در استخدام وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی باشد.
  • مجری محترم طرح قبل از ارسال طرح باید حتما سه مطالعه مروری و یا مطالعه مروری و متاآنالیز اتمام یافته انجام داده باشد.
  • حضور دانشجوی همکار در طرح الزامی می باشد ( دانشجو باید در زمان  ارسال طرح حداقل  دو ترم از فارغ تحصیلی وی باقی مانده باشد و مدارک مربوطه در سامانه حتما  پیوست گردد.)
  • مجری محترم یا دانشجو باید حتما نویسنده اول و یا نویسنده مسئول در مقاله منتج شده باشند.
  • در صورت داشتن متا آنالیز در مطالعه، حضور یک متخصص آمار و یا اپیدمیولوژی به عنوان همکارطرح الزامی می باشد.
  • در صورتیکه هر کدام از همکاران طرح سابقه انجام دو  مطالعه مروری و یا مروری و متاآنالیز قبل از زمان ارسال طرح داشته باشند امتیاز محسوب خواهد شد.
  • حتما باید یک خلاصه سیاستی به زبان کاملا ساده و مردمی در پایان ارسال تعهدات طرح به عنوان گزاره برگ تنظیم و  ارایه گردد.
  • حداقل شاخص پذیرفته شده مجلات، از مقالات منتج شده از  طرح های ارسالی به این گرنت Q۳  می باشد.
  •  ارسال گزارش طرح  توسط مجری محترم فقط در یک نوبت و پیشرفت ۱۰۰ درصدی طرح  ارسال می شود. حداکثر فرصتی که برای ارسال گزارش ۱۰۰% برای این گرنت در نظر گرفته شده است ۲ ماه بعد از تاریخ عقد قرارداد با موسسه نیماد می باشد.
  • حداکثر فرصت برای  ارسال تعهدات(چاپ  حداقل یک مقاله  در مجله با شاخص حداقل Q۳) یک سال بعد از تاریخ عقد قرارداد می باشد.
  • هر محقق می تواند فقط در یک طرح تحقیقاتی به عنوان مجری اصلی و حداکثر در دو طرح به عنوان همکار طرح مشارکت داشته باشد.
  • حداکثر مبلغ اعطایی به این گرنت دویست و بیست میلیون ریال (۲۲۰.۰۰۰.۰۰۰) می باشد.

محورهای اصلی اولویت طرح های تحقیقاتی نیماد برای مطالعات مروری و متاآنالیز

1. Post Covid Syndrome
  2. مدل های جوان سازی جمعیت
  3. روش های معتبر تشخیص سریع بیماری های ویروسی محتمل در پاندمی بعدی
  4. روش های تشخیص سریع سرطان در نمونه های سرمی
  5. روش های جایگزین مقاومت آنتی بیوتیکی
  6. روش های تشخیص سریع دیابت و غدد

​​​​​لازم به ذکر است  فقط طرح هایی مورد بررسی قرار میگیرند که در راستای الویت های ذکر شده در فراخوان باشند.