حمایت از پژوهشگران یک درصد پر استناد دنیا، استادیاران جوان دارای H-Index بیشتر از 20 و فناوران

با عنایت به شعار سال «مهار تورم، رشد تولید» و به منظور اجرایی نمودن برنامه‌های حمایتی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پژوهشگران و فناوران و همچنین در راستای حمایت از پژوهشگران یک درصد پر استناد دنیا، استادیاران جوان دارای H-Index بیشتر از 20 و فناوران، مقتضی است نسبت به بارگزاری پروپوزال مربوط به طرح خود با سقف گرنت‌های تعیین شده اقدام نمایید.

تعهدات در ازای یک مقاله ثبت شده در ISI و یا تولید یک محصول فناوری، مورد تایید معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

* یک میلیارد ریال در خصوص طرح‌های استادیاران جوان (کمتر از 40 سال) دارای H-Index بیشتر از 20

* دو میلیارد ریال در خصوص طرح‌های  پژوهشگران یک درصد پر استناد دنیا

تعهدات در ازای تولید یک محصول فناوری، مورد تایید معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

* دو میلیارد ریال در خصوص طرح‌های فناورانه اعضای هیئت علمی

نکات مهم:

1- طرح تحقیقاتی مذکور تنها مختص این گرنت بوده و تاکنون در سایر مراکز ارائه نشده باشد.

2- پژوهشگران محترم تنها مجاز به شرکت در یکی از سه گرنت ارائه شده هستند.

3- کلیه مراحل داوری، دریافت کد طرح تحقیقاتی و کد اخلاق در دانشگاه/ دانشکده/ موسسه مربوطه انجام شود.

4- تنها آن دسته از پروپوزال‌هایی بررسی میشوند که در فرمت استاندارد تدوین شده باشند. (فرمت مذکور در همین فرم قابل دانلود است.)

***  جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره  02181455477 تماس حاصل فرموده و یا به آدرس b.bashiri@behdasht.gov.ir پیام خود را ارسال نمایید. ***