آموزش مرور سیستماتیک و متاآنالیز

پژوهشکده سلامت دانشگاه در نظر دارد دوره کامل آموزش مرور سیستماتیک و متاآنالیز برگزار نماید. ثبت­ نام به­ صورت گروهی بوده و اولویت براساس زمان ثبت­ نام و رزومه تحقیقاتی متقاضیان می­ باشد.

شرایط ثبت­ نام:

• - گروه ­های 4 نفره حتی ­الامکان با ترکیب (متخصص بالینی- علوم ­پایه و آشنا با متدولوژی- دانشجو) با ارائه رزومه تحقیقاتی اعضا گروه حداکثر تا پایان دیماه سال جاری
  • - درخواست ثبت­ نام توسط سرگروه و با امضای بقیه اعضای گروه انجام می­ پذیرد.
  • - دوره آموزشی همراه با کار عملی بوده و می­ بایست در پایان دوره یک مقاله مرور سیستماتیک و متاآنالیز تهیه شده و ارائه گواهی پس از اخذ پذیرش یا چاپ مقاله ­ای (که نام همه اعضای گروه در آن قید شده باشد) در یک نشریه نمایه شده نوع اول صورت می­ گیرد.
  • - برنامه­ های آموزشی و کاری بنحوی تنظیم شده که حضور سرگروه حداقل سه ساعت اول برنامه در هر روز (نکات کلیدی موضوع) ­ضروری است و سایر اعضا می­ بایست در تمام ساعات حضور فعال داشته­ باشند.

جهت اطلاعات بیشتر با سرکار خانم ارجمندی پژوهشکده سلامت با شماره 32190557- 011 تماس حاصل فرمایید.

آدرس پست الکترونیکی جهت ارسال رزومه : hribabol@gmail.com

لینک دریافت فرم ثبت نام

توجه

اولین جلسات  در تاریخ 24 تا 26 بهمن­ ماه سال جاری برگزار خواهد شد. (جلسه دوم 8-9 و جلسه سوم 23-24 اسفند و جلسات بعدی متعاقباً اعلام می گردد.)

همراه داشتن لپ تاپ الزامیست.

لازم است هر گروه قبل از شرکت در دوره حداقل 3 موضوع جهت نگارش مقاله مروری آماده داشته باشند.