ضرورت تهیه "پیش نویس مقاله" حاصل از پایان نامه های دانشجویی

با توجه به ضرورت تهیه "پیش نویس مقاله" حاصل از پایان نامه های دانشجویی، بعنوان یکی از تکالیف این واحد آموزشی، قبل از جلسه دفاع پایان نامه، شورای پژوهشی دانشگاه طی مصوبه جلسه هفتم اردیبهشت ۱۴۰۰ ،معاونت های پژوهشی کلیه دانشکده ها ملزم به اخذ گواهی استاد راهنما مبنی بر تایید علمی "پیش نویس مقاله تهیه شده" بهمراه سایر مدارک برای تعیین وقت دفاع از پایان نامه میباشند.

گواهی مذکور بمعنی تایید انجام درست وظایف دانشجو در واحد آموزشی پایان نامه از سوی استاد راهنما محسوب میگردد.

در این راستا برگزاری جلسه دفاع بدون اخذ "تاییدیه رسمی پیش نویس مقاله" از سوی استاد راهنما و نیز«مجوز سامانه پژوهان» (که پس از بارگذاری فایل متن پایان نامه پیش از دفاع در سامانه یاد شده) صادر میگردد، فاقد وجاهت قانونی خواهد بود. ️

لذا دانشجویان محترم میبایست زیر نظر استاد محترم پیش نویس مقاله حاصل از پایان نامه را تهیه و بهمراه فایل اصلی داده ها تحویل استاد راهنما نمایند.  ضمنا با توجه به کیفیت پیش نویس مقاله تهیه شده نمره ای تشویقی لحاظ خواهد شد.