فراخوان پذیرش دانشجوي پسادکترای پژوهشي درزمینهٔ فناوری ارگانوئید

دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری دانشگاه اراسموس ام سی هلند از میان دانش‌آموختگان مقطع دکتری و یا دانشجویان ترم آخر مقطع دکتری که علاقه‌مند به گذراندن دوره‌های پسادکتری در زمینه‎‌ فناوری ارگانوئید هستند، پژوهشگر پسادکتری می‌پذیرد.

از علاقه‌مندان تقاضا می‌شود مدارک لازم را از طریق رایانامه stemcell@sina.tums.ac.ir ارسال نمایند.

مدارک لازم:

1.      رزومه کامل (سوابق آموزشی و فعالیت‌های پژوهشی)

2.      توصیه‌نامه (Rcomendation Letter) از دو استاد راهنما الزاماً به زبان انگلیسی

3.      نامه علاقه‌مندی (Cover Leter) الزاماً به زبان انگلیسی

4.      تصویر کلیه مقالات علمی نمایه شده در PubMed, ISI web of science

5.      تصویر کلیه صفحات شناسنامه و کارت ملی متقاضی

6.      تصویر برگ پایان خدمت یا معافیت برای آقایان

7.      اسکن عکس پرسنلی

8.      تصویر مدرک دکتری و یا گواهی تحصیل درترم آخر مقطع دکتری تخصصی (PhD)

همچنین توجه به موارد ذیل ضروری است:
دانشجویان نیمسال آخر دکتری که تا تاریخ 30 بهمن 97 از پایان‌نامه خود دفاع نمایند و مشکل نظام‌وظیفه نداشته باشند، می‌توانند در فراخوان شرکت کنند.
زمان سپری‌شده از تاریخ دانش‌آموختگی دکتری حداکثر 2 سال است.
پس از بررسی‌های اولیه پرونده داوطلبان، از متقاضیان جهت شرکت در مصاحبه دعوت می‌شود.
آخرین مهلت ارسال مدارک 3 آذر 97 و به‌هیچ‌وجه قابل تمدید نیست.
مصاحبه در تاریخ 7 آذر 97 با حضور اساتید دانشگاه اراسموس ام سی هلند انجام می‌شود.
جهت دریافت اطلاعات تکمیلی فراخوان
اینجا کلیک نمایید؛ همچنین می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02188997049 تماس حاصل فرمایید.