برگزاری همایش ملي اختلالات عصبي، عضلاني و اسكلتي

همایش ملي اختلالات عصبي، عضلاني و اسكلتي برای سومین سال متوالی، با همت مركز اختلالات حركتي دانشگاه علوم پزشكي بابل به مدت دو روز مورخ ٢٣ و ٢٤ آبان ٩٧ در این دانشگاه یرگزار شد.

این کنگره با حضور اساتید برجسته کشوری و اعضای هیات علمی دانشگا ه های علوم پزشکی کشور با  هدف فراهم نمودن بستري براي جلب مشاركت علمي و پژوهشي متخصصين در حوزه هاي مختلف مرتبط با بيماريهاي اسكلتي و عضلاني و متناسب سازي حوزه هاي پژوهشي با نيازهاي جامعه برگزار گردید.

گفتنی است حیطه های  سخنرانی در این کنگره، اختلالات حرکتی در بیماری های نروواسکولار، کاربردها و مزیتهای اولتراسونوگرافی، اختلال حرکتی ناحیه کمربند لنگی، توصیه های ارگونومیک، اقدامات تشخیصی، ناتوانی بعد سکته مغزی، رویکرد به اختلالات حرکتی، میاستنی گراویس چشمی با تیتر بالای آنتی بادی، الکتروترابی در تشخیص و درمان ضایعات عصبی عضلانی، اختلالات حرکتی بعد از عمل، پیامدهای بیولوژیکی و بالینی، ترمیم و بازسازی سیستم عصبی در بیماری پارکینسون، عوامل روانشناختی مرتبط با درد اسکلتی عضلانی، حسگرهای نوری توری براگ فیبری ابزاری نوین در توانبخشی، بررسی مقایسه ای حس عمیق تنه در بیماران مبتلا به درد مزمن غیر اختصاصی وکمردرد دیسکوپاتیک  و... بوده است.

سومین همایش ملي اختلالات عصبي، عضلاني و اسكلتيسومین همایش ملي اختلالات عصبي، عضلاني و اسكلتيسومین همایش ملي اختلالات عصبي، عضلاني و اسكلتيسومین همایش ملي اختلالات عصبي، عضلاني و اسكلتيسومین همایش ملي اختلالات عصبي، عضلاني و اسكلتيسومین همایش ملي اختلالات عصبي، عضلاني و اسكلتيسومین همایش ملي اختلالات عصبي، عضلاني و اسكلتي