راهنمای ثبت نام سومین همایش ملی اختلالات عصبی عضلانی اسکلتی

• - ثبت نام در همایش تنها به صورت الکترونیکی انجام می پذیرد.
  •
  • - هزینه ثبت نام جهت شرکت در همایش برای افرادی که متقاضی امتیاز بازآموزی نمی باشند تا تاریخ 08/22/ 97 مبلغ  000/000/ 1ریال می باشد که در صورت عدم ثبت نام تا تاریخ تعیین شده مبلغ ثبت نام  200/000/ 1ریال می باشد.
  •
  • - ثبت نام برای ارائه دهندگان مقاله به صورت سخنرانی رایگان بوده و در محل ثبت نام انجام می پذیرد .
  •
  • - خدمات ارائه شده به ثبت‌نام کنندگان شامل: پذیرایی، کتابچه خلاصه مقالات، ارائه بسته همایش و گواهی حضور در همایش خواهد بود. لازم به ذکر است که برگزار کنندگان همایش مسئولیتی در خصوص اسکان نداشته و اسکان به عهده شرکت کننده می باشد .
  •
  • - علاقمندان جهت کسب امتیاز بازآموزی، برای استفاده از امتیاز بازآموزی، باید در سامانه یکپارچه آموزش مداوم جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل به آدرس Babol.ircme.ir مراجعه نمایند.
  •
  • - شرکت کنندگان در همایش باید مبالغ مربوط به ثبت نام را به حساب شماره 2178455012008 نزد بانک ملی به نام درآمد دانشگاه علوم پزشکی بابل واریز نموده و تصویر مستندات پرداخت را ارسال نمایند.
  •

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:

1- فرم ثبت نام

2- تصویر فیش واریزی

• - خواهشمند است فرم ثبت نام را با دقت تكميل و به همراه تصویر فيش یا رسید خودپرداز به آدرس پست الکترونیکی همایش به نشانی  mirbabol@gmail.com  ارسال نمایید.
  •
  • - لطفاً نام و نام خانوادگی و شماره تلفن همراه خود را بر روی فیش درج نمائید.
  •
  • - بعد از ثبت نام تائیدیه آن به نشانی پست الکترونیکی شما ارسال می شود. در صورت بروز هر گونه سوال و ابهام می­­توانید از طریق ایمیل mirbabol@gmail.com   و یا شماره تماس 32190557-011 با دبیرخانه همایش تماس حاصل نمائید.

دانلود فرم ثبت نام