آزمایشگاه جامع امیرکلا

یکی از دستاوردهای بزرگ بشر، تولید علم و تبدیل آن به فناوری در جهت ارتقای کیفیت زندگی بشر بوده ­است. با توجه به گسترش فناوری­های نوین و ابداع دستگاه­ های پیشرفته تحقیقاتی که عمدتاً هزینه خرید و  نگهداری بسیار بالا دارند، هر مرکز تحقیقاتی به­ طور مستقل قادر به بهره ­برداری از این دستگاه ها نمی­ باشد. بدین­ منظور پژوهشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل، در چارچوب سیاست­ های تبیین شده از سوی مقام معظم رهبری در اجرای اقتصاد مقاومتی و با هدف به حداقل رساندن هزینه­ ها و بهینه­ سازی فرایند تحقیق، اقدام به تاسیس آزمایشگاه جامع سلامت نموده است.

آزمایشگاه جامع سلامت، درصدد انسجام بخشي فعاليت‌هاي پژوهشي از طريق مديريت صحيح منابع، هدفمند كردن پژوهش و ارتقاء كمي و كيفي فعاليت‌هاي تحقیقاتی است؛ از این­رو با فراهم نمودن تجهیزات آزمایشگاهی در شماری از حوزه­ های تحقیقاتی سعی نموده تا گام مؤثری را در رفع نیازهای جامعه دانشگاهی بردارد.

به علاوه، فعالیت­های اختصاصی آزمایشگاه جامع سلامت در سه بخش انجام می­ گیرد:

- آزمایشگاه پژوهشی

- مطالعات کوهورت سالمندان

- بیوبانک

تجهیزات آزمایشگاه

این مجموعه مجهز به شماری از دستگاه­ های آزمایشگاهی رایج است که به­ صورت روزمره قابل استفاده بوده و منحصراً مربوط به یک آزمایشگاه خاص نیست. تجهیزات عمومی این آزمایشگاه شامل موارد زیر است:

• دستگاه فلوسایتومتری
  • pH متر
  • امکانات خدماتی رفاهی برای سرویس دهی به متقاضیان انجام خدمات آزمایشگاهی
  • امکانات اداری برای پرسنل و دانشجویان حاضر در آزمایشگاه

لازم به ذکر است مجوز آزمایشگاه جامع خزر در سال 1397 توسط وزارت بهداشت صادر گردید.