فراخوان یازدهمین کنگره بین المللی آزمایشگاه و بالین

این همایش با هدف پیشبرد مرزهای دانش، ایجاد فضای مناسب جهت گردهمایی محققان، کارآفرینان، کارشناسان و دانشجویان علوم آزمایشگاهی و به منظور ارائه فعالیت های تحقیقاتی و آخرین دستاوردهای پژوهشی، تبادل نظر علمی شناساندن اهمیت پیوند میان آزمایشگاه و بالین و تقویت پل های ارتباطی، طرح مشکلات و همچنین ارائه راه حل ها برای تعامل مؤثر،کارا و پایدار آزمایشگاهیان و همکاران بالینی برگزار می گردد.

1. زمان اتمام ارسال مقالات در فراخوان دوم (نوبت آخر) ، پنجم دیماه 1397 بوده و این زمان  به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.
  2. مقالات دریافتی تا ساعت 24 روز پنجم آذرماه، در حال پالایش و داوری بوده و نتایج داوری اولیه بصورت مقالات پذیرفته شده (Accepted) و رد شده (Rejected) از طریق پروفایل شخصی افراد در وبسایت کنگره و همچنین از طریق ایمیل، حداکثر تا بیست آذرماه  به اطلاع ارسال کنندگان مقاله خواهد رسید.
  3. نتایج داوری کل مقالات (ارسالی تا ساعت بیست و چهار روز پنج دیماه)، بصورت اورال و مینی اورال در روز دهم دیماه 1397 از طریق وبسایت و کانال کنگره اطلاع رسانی خواهد شد.