فراخوان راه اندازی دوره های پسا دکتری

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد طی دومین فراخوان سال جاری جهت کمک به راه اندازی دوره های پسا دکتری از افراد واجد شرایط در سطح کشور حمایت مالی تا 250 میلیون ریال برای هر نفر / دوره بعمل آورد. بدیهی است این حمایت در صورت تصویب طرح تحقیقاتی فرد در دانشگاه مربوطه و حمایت مالی از پروژه توسط آن دانشگاه بعمل خواهد آمد. با توجه به رقابتی بودن این سهمیه سابقه پژوهشی استاد، فرد داوطلب و کیفیت طرح تحقیقاتی در فرآیند اختصاص بودجه حائز اهمیت خواهد بود.

جهت انجام امور داوری ضروری است مدارک زیر به صورت الکترونیک حداکثر تا تاریخ 15/9/96 به معاونت تحقیقات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ارسال شود(http://www.hbi.ir/default.aspx?templateid=0) . مدارکی که به صورت ناقص یا تحت فرم مذکور ارسال نشده باشند مورد ارزیابی قرار نخواهند گرفت. لازم به ذکر است نتیجه نهایی تا پایان سال اعلام خواهد شد.

- گواهی مربوط به مدرک فارغ التحصیلی داوطلب

- کپی شناسنامه داوطلب( سن داوطلب کمتر از 40 سال)

- تصویر h index محقق اصلی ( استاد راهنما) بر اساس Scopus ( h index بالاتر از 15)

- کپی قرار داد طرح تحقیقاتی دانشگاه با محقق اصلی ( استاد راهنما)