فهرست

فراخوان شرکت در بيست و سومین جشنواره تحقيقاتي علوم پزشكي رازی (سال1396)

بيست و سومین جشنواره تحقيقاتي علوم پزشكي رازي در پرتو عنایات الهی به منظور تجليل و تکریم از محققين برجسته ايراني داخل و خارج از كشور و معرفي فعاليت‌هاي تحقيقاتي برتر علوم پزشكي دي ماه 1396 در دو قسمت برگزار مي‌گردد:
  1. افراد حقيقي(پژوهشگران حوزه سلامت):
    1. حققين ایرانی مقیم داخل و خارج از کشور (دارای حداقل H index ده)
    2. محققين جوان و دانشجو (دارای حداقل H index هفت)
    3. صاحبان ابداعات و اختراعات
    4. صاحبان پژوهش های برتر

    که آثار آنها در یکی از کمیته‌های علوم پایه پزشکی ، علوم بالینی و سلامت و ابداعات، اختراعات و فناوری مورد بررسی قرار می گیرند.

    تبصره:

    1. index داوطلبین بر اساس پایگاه داده Scopus مورد ارزیابی قرار می گیرد.
    2. رعایت شرط حداقل H index برای موارد 3 و 4 الزامی نمی باشد.
  2. نهادهای حقوقی
    1. دانشگاه‌هاي علوم‌پزشكي كشور
    2. مراكز تحقيقاتي مصوب علوم‌پزشكي كشور
    3. كميته‌هاي تحقيقات دانشجويي دانشگاه‌هاي علوم‌پزشكي كشور
    4. مجلات علمی، پژوهشی مصوب علوم پزشکی کشور
    5. سازمان‌هاي غيردولتي، شركت‌ها، مؤسسات، انجمن‌هاي خيريه و انجمن‌هاي علمي حامي پژوهش‌هاي علوم‌پزشكي

شرایط شرکت در جشنواره:

  1. افرادي كه مايل به شركت در گروه‌هاي محققين و محققين جوان یا دانشجو در هر كميته هستند لازم است پس از ثبت نام، كارنامه پژوهشي 8 سال گذشته شامل مقالات – كتب تأليفي و پتنت خارجي (از سال 1389 یا 2010 و به بعد) را از طريق سامانه الکترونیکی جشنواره ارسال نمايند.
  2. محقق جوان، داوطلبان متولد 1361و به بعد (با ارائه تصویر شناسنامه) و محقق دانشجو، داوطلبان متولد 1357 و به بعد (با ارايه تصویر شناسنامه وگواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه مربوطه) را شامل می گردد .
  3. افرادي كه مايل به شركت در بخش ابداعات، اختراعات و فناوری در حيطه‌هاي علوم پزشكي مي‌باشند لازم است پس از ثبت شرح كامل ابداع یا اختراع، كارنامه پژوهشي 8 سال اخير خود (از سال 1389یا 2010 و به بعد) را به انضمام مستندات لازم از طريق سامانه جشنواره ارسال نمايند. فقط در موارد استثنايي طبق نظر داوران شرط ارائه مقاله منتفي خواهد شد.
  4. بر اساس آئین نامه بنیاد ملی نخبگان جهت استفاده از مزایای بنیاد لازم است سهم مشارکت داوطلب کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری حداقل 45 درصد باشد.
  5. محققینی که دارای مقاله ای با شرایط زیر باشند می توانند در هریک از کمیته های علوم پایه پزشکی یا علوم بالینی و سلامت در گروه پژوهش برتر ثبت نام نموده و مقاله خود را ارسال نمایند.

    الف) داوطلب نویسنده اول یا مسئول باشد.

    ب) مقاله در سه سال اخیر (1394 یا 2015 و به بعد) در مجلات معتبر علمی داخلی یا خارجی چاپ شده باشد.

    ج) مقاله دارای حداقل Citation 30 در ISI باشد.

    د) IF مجله حداقل 10 باشد یا مقاله در 10% اول نشریات تخصصی موضوع مقاله چاپ شده باشد.

  6. کلیه داوطلبان گروه پژوهش برتر و کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری لازم است موافقت نامه همه همکاران خود را آپلود نمایند، در غیر این صورت پرونده به کمیته داوران ارسال نخواهد شد.
  7. دانشگاه ها، دانشکده ها، مراکز تحقیقاتی، کمیته های تحقیقات دانشجویی و مجلات علمی، پژوهشی مصوب علوم پزشکی کشور مطابق شاخص های تعریف شده در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارزشیابی و امتیازدهی می شوند و برترین ها به دبیرخانه جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی معرفی می گردند.
  8. سازمان های غیردولتی، شرکت ها، مؤسسات، انجمن های خیریه و انجمن های علمی حامی پژوهش های علوم پزشکی در صورت داشتن شرایط لازم پس از ثبت نام، مستندات و تأییدیه های انجام فعالیت های پژوهشی سازمان را با تأیید بالاترین مقام مسئول مؤسسه مربوطه به دبیرخانه جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی ارسال می نمایند.

تبصره مهم:

دبیرخانه در کنار روال فراخوان کلی و معمول ثبت نام از متقاضیان شرکت در جشنواره، به طور فعال محققین و پژوهشگران برتر کشور را شناسایی و جهت شرکت در جشنواره دعوت خواهد نمود.

نکات قابل توجه:

  1. تمام مراحل ثبت نام و ارسال آثار به صورت الکترونیکی و غیرحضوری از طریق سامانه جشنواره انجام می گردد. داوطلبان کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری در صورتیکه نمونه اختراع داشته باشند لازم است آنرا به همراه لوح فشرده حاوی فیلم اختراع خود به دبیرخانه ارسال نمایند.
  2. برگزیدگان هشت دوره اخیر (دوره پانزدهم و به بعد) نمی توانند در این دوره از جشنواره شرکت نمایند. (داوطلبین گروه پژوهش برتر از این قائده مستثنی هستند)
  3. انتخاب برگزيدگان کمیته های علوم پایه پزشکی و علوم بالینی و سلامت به استثنای داوطلبین پژوهش برتر براساس شاخص‌هاي كارنامه پژوهشي 8 ساله اخير صورت خواهد گرفت:

    شاخصها عبارتند از:

    الف- مقالات چاپ شده در مجلات نمایه شده در بانکهای اطلاعاتی

    ISI(Web of Science), Medline, PubMed, PMC, Scopus, Emerging Sources Citation Index, Embase, Chemical Abstract, Biological Abstract, CINAHL.

    ب- کتب تأليفی

    ج- پتنت خارجي

  4. جهت بررسی و امتیاز دهی، ارسال Pdf هر مقاله الزامی است، در غیر اینصورت مقاله قابل بررسی نخواهد بود.
  5. تنها به مقالاتی که در حیطه علوم پزشکی باشد امتیاز تعلق می گیرد.
  6. براي هر مورد كتاب تأليفي داوطلب درصورتی که حداقل10% یا 10 مرجع از منابع آن ناشی از پژوهش های مؤلف باشد حداكثر 20 امتياز تعلق می گیرد.
  7. ارسال یک نسخه از اصل کتاب به دبیرخانه جهت بررسی و امتیاز دهی الزامی است.
  8. براي هر مورد پتنت خارجی داوطلب درصورت ثبت شدن وداشتن مستندات لازم شامل تصوير، شماره، كشور محل اجراء و لينك دسترسي به پتنت حداكثر 40 امتياز تعلق می گیرد.
  9. اگر پتنت، کاربردی و تجاری گردیده باشد با نظر هیأت داوران حداکثر 80 امتیاز اختصاص می یابد.
  10. به منظورتسهیل فرایند ثبت نام و آشنایی هر چه بیشتر داوطلبان، دستورالعمل ثبت نام، سایر راهنماها و لیست نشریات مورد نیاز در سایت جشنواره قابل دسترسی است.

ثبت نام:

متقاضیان می توانند تا پایان مهلت ثبت نام با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی جشنواره نسبت به ثبت نام و ارسال آثار اقدام نمایند.

آغاز ثبت نام: 1396/7/22

پایان ارسال مدارک: 1396/8/22

اطلاعات تماس دبيرخانه:

آدرس: تهران-شهرک غرب- بلوار فرحزادی- بلوار ایوانک- بین فلامک و زرافشان- ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی- بلوکA- طبقه 13

تلفن: 81455417

پست الكترونيک : razihbi@gmail.com

آدرس الکترونیکی: razi.research.ac.ir و razi.hbi.ir