آخرین مرحله از دوره جامع آموزشی مرور سیستماتیک و متاآنالیز

آخرین مرحله از دوره جامع آموزشی مرور سیستماتیک و متا­آنالیز با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در تاریخ خرداد ماه سال جاری در سالن توانمند سازی معاونت تحقیقات و فناوری برگزار گردید این دوره به همت پژوهشکده سلامت و با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری برای اولین بار بصورت مفصل و جامع در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار گردید..

شروع دوره از بهمن 96 آغاز گردید و تعداد 26 گروه (از هر گروه 4_6 نفر از جمله اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان) حضور داشتند. این دوره آموزشی در 13 روز و به ترتیب در تاریخ های 26_24 بهمن، 9_8 اسفند، 24_23 اسفند، 23_22 فروردین، 20_19 اردیبهشت و 31_30 خرداد برگزار گردید و الحمدالله با رضایت شرکت کنندگان همراه بوده و تاکنون منجر به ثبت چند پروتکل شده و تدوین چند مقاله مرور سیستماتیک آغاز گردیده است.

لینک دریافت کلیه اسلایدهای دوره

لینک دریافت فیلم روز دوازدهم -A