جلسه هماهنگی معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بابل با پژوهشکده شهید ستاری دانشگاه مازندران

در تاریخ 3/3/97 روز پنج شنبه، جلسه ای با حضور جناب آقای دکتررضا قدیمی(معاونت محترم پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل)، جناب آقای دکتر حسین نجف زاده ورزی (سرپرست پژوهشکده سلامت)، جناب آقای دکترآرام تیرگر(رئیس مرکز رشد) و مسئولین پژوهشکده شهید ستاری دانشگاه مازندران جناب سرهنگ مولا، جناب آقای دکتر اسدی و جناب آقای مهندس همتی، در دفتر پژوهشکده سلامت دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه، جناب آقای دکتر قدیمی ضمن خیر مقدم به مهمانان جلسه در مورد پتانسیل همکاری های علمی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل و امکان انجام پروژه های مشترک، مطالبی را بیان فرمودند. سپس جناب سرهنگ مولا در مورد ضرورت استفاده از امکانات منطقه ای مخصوص توانمندی های نیروی انسانی و امکانات پژوهشی موضوعاتی را بیان فرمودند. در ادامه بقیه همکاران حاضر در جلسه نظرات و پیشنهادات را ارائه کردند.

در پایان این جلسه مقرر گردید از دانشگاه علوم پزشکی بابل، جناب آقای دکتر تیرگر و از پژوهشکده شهید ستاری، جناب آقای مهندس همتی بعنوان رابطین، هماهنگی های بعدی را بعمل آورند. همچنین مقرر شد تفاهم نامه کلی در جهت همکاری های پژوهشی دو پژوهشکده نگارش شود و پیگیری های لازم برای ارتقا سطح همکاری ها بعمل آید.